Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı can zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu hava yangın merdiveni imalatı sinein gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Bu kapılar gerçek olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır edinmek üzere dü gruba ayrılır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Ayrıca, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, şık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve yaraşır yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de tütünı takti ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli platform oluşturur.

Her saat boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir eşya, möble yahut başka bir mânia bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve ekseriyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işlemlevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi karınin bu unsura ilgi edilmelidir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın kapısı Adana muameleiniz için bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıkan dumanın ve güçlü ısının dışarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir vesair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın Yangın Çıkış Kapısı merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page